Hoe zet ik pushnotificaties aan/uit in de Cat in a Flat app?

Pushnotificaties kunnen worden ingeschakeld of uitgeschakeld in de instellingen van de app op je telefoon. Het kan niet worden gedaan via je profielinstellingen op Cat in a Flat.

Notificaties aan- of uitzetten voor Android

Stap 1:

Zoek het app-icoon op het startscherm van je mobiele telefoon.

Stap 2:

Houd het icoon van de Cat in a Flat app ingedrukt en ga naar app info (dit is een cirkel met een 'i').

Stap 3:

Klik op 'Meldingen'.

Stap 4:

Schakel de meldingen in of uit, afhankelijk van je voorkeur. Houd er rekening mee dat de interfaces van telefoons iets kunnen verschillen, dus maak je geen zorgen als het er niet precies hetzelfde uitziet als deze voorbeelden.

Notificaties aan- of uitzetten voor iPhone

Stap 1:

Ga naar de Cat in a Flat app in de instellingen van je iPhone en selecteer "Meldingen".

Stap 2:

Schuif de schakelaar naar links of naar rechts om de meldingen in of uit te schakelen. Houd er rekening mee dat de interfaces van telefoons iets kunnen verschillen, dus maak je geen zorgen als het er niet precies hetzelfde uitziet als deze voorbeelden.

Download de Cat in a Flat app