Hoe kan ik mijn betalingsgegevens aanpassen?

Cat in a Flat bewaart je gegevens niet, dit gebeurt via onze beveiligde betalingspartner Stripe.

Katteneigenaren

Als je bent ingelogd, kun je eenvoudig je kaart- en betalingsgegevens aanpassen in je 'Instellingen'.

Let op: Als je al een bevestigde boeking hebt, moet je je kaart- en betalingsgegevens binnen die specifieke boeking aanpassen. Dit kun je bovenaan de pagina van je boeking vinden.

Kattenoppassers

Om je bankgegevens te wijzigen, moet je inloggen op Stripe - https://dashboard.stripe.com/login (je inloggegevens kunnen hetzelfde zijn als je inloggegevens van Cat in a Flat).

Eenmaal ingelogd, ga je naar de 'Instellingen' (tandwiel) in de rechterbovenhoek. In de 'Instellingen' klik je op "Bedrijf", vervolgens op "Accountgegevens" waar je in het uitklapmenu klikt op "Bankrekeningen en valuta's". Hierna klik je op de 3 puntjes rechts naast jouw bankgegevens en klik je op "Bankrekening Bewerken". Daar kun je je gegevens bewerken

Cat in a Flat

De Vertrouwde Kattenoppasgemeenschap

catinaflat.com

•••••

Vind de beste kattenoppasser bij jou in de buurt. Zoek Hier

Hoe werkt kattenoppas? Kijk Hier

Voor tips en informatie over kattenverzorging, bezoek onze Blog