Hoe word ik betaald voor boekingen?

Bij het aanmelden bij Cat in a Flat moeten alle kattenoppassers hun bankrekening koppelen via Stripe, onze veilige betalingspartner.

De betaling voor jouw boeking zal de dag vóór je boeking begint van de rekening van de katteneigenaar worden afgeschreven. Vervolgens duurt het 5 - 7 werkdagen voordat het automatisch wordt overgeboekt naar jouw bankrekening.

Cat in a Flat kosten worden automatisch afgetrokken, dus het enige wat je hoeft te doen is je concentreren op je kattenknuffels en buikkriebels.

Je bankrekening koppelen:

• Log in en ga naar je Instellingen

• Klik op de knop 'Bankrekening Koppelen'

• Je wordt vervolgens naar een formulier in Stripe gestuurd om in te vullen. Volg alsjeblieft hun instructies en lever de benodigde informatie voor verificatie aan.

• Zodra je klaar bent, klik je op 'verzenden' en dan ben je klaar :)

Klik hier voor informatie over hoe je een boeking kunt accepteren.

Klik hier voor informatie over hoe je je bankgegevens kunt bijwerken.

Als je denkt dat je betaling te laat is, klik hier.

Belangrijk: Het is vereist om geboekt en betaald te worden via Cat in a Flat zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden. Accepteer nooit contant geld of een andere vorm van rechtstreekse betaling - dit zal leiden tot schorsing van je account en je boekingen zullen niet in aanmerking komen voor de Cat in a Flat Garantie en 24/7 klantenservice.

Als een katteneigenaar moeite heeft om zijn boeking met jou te bevestigen, laat het ons dan weten, we staan altijd klaar om te helpen =^.^=