Hoe bevestig ik een boeking met een katteneigenaar?

Alleen katteneigenaren kunnen een boeking bevestigen.

Als je de oppasjob wilt aannemen, klik dan op de knop 'Beschikbaar'. Zodra je dit hebt gedaan, kunnen katteneigenaren de boeking bevestigen door vanuit hun kant op de knop 'Boek Nu' te klikken.

Als de knop 'Beschikbaar' inactief is of niet aangeklikt kan worden, betekent dit dat je je betaalgegevens nog moet instellen door in je Instellingen je bankrekening te koppelen.

Je hoeft dit maar één keer te doen en dan ben je helemaal klaar voor toekomstige boekingen.

Belangrijk: Het is vereist om geboekt en betaald te worden via Cat in a Flat zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden. Accepteer nooit contant geld of een andere vorm van rechtstreekse betaling - je boeking komt dan niet in aanmerking voor de Cat in a Flat Garantie en 24/7 klantenservice.

Cat in a Flat

De Vertrouwde Kattenoppasgemeenschap

catinaflat.com

•••••

Vind de beste kattenoppasser bij jou in de buurt. Zoek Hier

Hoe werkt kattenoppas? Kijk Hier

Voor tips en informatie over kattenverzorging, bezoek onze Blog