Mijn status is niet van Geboekt naar Betaald veranderd, moet ik me zorgen maken?

Op de dag voor de boeking begint zal de status 'Geboekt' veranderen naar 'Betaald' - dit betekent dat de betaling geslaagd en correct verwerkt is.

Als de status niet is veranderd, betekent dit dat de betaling mogelijk is mislukt. Klik op de 'Boek Nu' knop om het opnieuw te proberen of neem contact op met Cat in a Flat.